shops en tp

Om een home neer te zetten moet je de command: /sethome <name> uitvoeren dit kost je wel in game 10$. Om naar je home te gaan voer je de command: /home uit. Als je naar iemand anders home wil voer je de command: /home:<name>:home uit.

Hoe zet ik een warp neer heel simple je voert de command: /setwarp <name> uit. Dit kost je wel 25$. Hoe ga ik naar mijn of iemands warp toe je gebruikt de command: /warp <name> dit kost je wel 7$.

Hoe maak ik een shop. het eerste wat je doet is je shop beschermen dat doe je door er een bordje op de kist te doen. Dan doe je er nog een bordje op die minstens een block hoger is dan de kist net als hier onder op de plaatjes. Op het bordje typ je op de 1ste regel niks. Op de 2de regel schrijf je het aantal wat je wilt verkopen. op de 3de regel schrijf je B <hoe duur> S <hoe duur voor sell>. Op de 4de regel schrijf je wat je wilt verkopen bijv Diamonds.

Hoe tp ik en hoe tp ik naar een ander simpel je voert de command: /tp <naam> uit. dit kost wel 2$. Hier onder staat het plaatje hoe je het moet doen.